Verica Rakočević je detinjstvo provela u Dobanovcima i ne krije da je bila izuzetno nemirno dete. Premda su im praznici bili bajkoviti, a roditelji je neizmerno voleli, često je znala da majci priredi teške trenutke.

Tako je i bilo kad se, sa samo tri godine, probudila sama u kući jer je mama otišla do prodavnice, pa poželela da malo izađe napolje.

"Već sam imala i mlađu sestru, Slavicu pa sam i nju htela da iznesem u kolevci. Vrata zaključana i ja, sad, ne znam kako ću", ispričala je kreatorka u jednoj televizijskoj emisiji. "Razbila sam rukom prozor, kolevku nisam mogla da podignem, a ne znam ni sama kako sam se kroz to staklo provukla. I dan danas imam ogroman ožiljak na stomaku. Skočila sam kroz prozor, to je bila prizemna kuća. Sećam se slike, krenula je da šiklja krv, ja držim rukom... Majka me ugledala i odmah je ispustila kese", seća se Verica.

Već sutradan je majka morala da je vodi sa sobom svuda, pa i u prodavnicu. Mada u zavojima, i dalje je bila nestašna, pa je nagazila jednog psa na rep. Za uzvrat, on ju je ujeo za nogu.  Opet, bolnica.

"Mama od muke ne zna šta će sa mnom. Krene na pijac i zaveže me za tezgu. Mojoj baki su rekli: `Eno ti je unuka, k'o kuče za tezgu vezana`. Baba poludi i odvede me kod nje u Zakut u kuću. Mama je tad rekla: `Bogu hvala, da se malo spasem od nje!` Kod babe sam se već sutradan nabila na plot i ona me vrati kući. Zaista sam bila jako, jako nemirna", kaže Verica koja samo priželjkuje da unuk Nikša ne nasledi ovu crtu od nje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

zvor: Lepa&Srećna