"Udali su me sa 15 godina, a moj muž je izabran mimo moje volje. Samo su mi saopštili - za dva dana ideš da živiš u drugu porodicu."

Ovim rečima počinje svoju ispovest Zlata Petrović, koja je prema običajima u selu gde je živela bila prinuđena da sklopi rani brak i kasnije je iz njega pobegla.

"Moje detinjstvo je u prvom delu bilo srećno, mnogima bih danas poželela tako nešto, ali dešavalo se da jednog dana imamo džak para a da drugog nemamo ništa", ispričala je pevačica u emisiji "Premijera Vikend Specijal". "Majka je imala neverovatnu harizmu, ono `nešto`.

Međutim, prema njenim rečima, upravo to što se tako rano udala doprinelo je da ona počne sa pevanjem. "Kad bi majka došla sa njive, ona bi se za 15-20 minuta pojavila našminkana, na štiklama, a taj deo njenog posla se i meni dopadao." Prema njenim rečima, majka je želela najbolje kad je odlučila da je uda "u dobru kuću", ali je Zlati taj brak i život bio nepodošljiv.

Pošto je muža napustila i vratila se kući, počela je sa majkom i da nastupa i s njom "ispekla" pevački zanat. "Majka je bila lepotica, pevačica, ali i kockarka, 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna