Viktor Živojinović planirao je da se oženi sa Sandrom Miljaković ali im je pandemija koronavirusa pokvarila planove. Njihova veza je potom bila izložena raznim izazovima koje nisu izdržali, pa su stavili tačku na ljubav.

"Sandra i Viktor su mesecima imali probleme u vezi, dosta su se svađali i nakon burnog perioda odlučili su da je najbolje da raskinu. Oboma ova odluka nije bila laka, mnogo su se voleli i nisu mogli odjednom da prekinu kontakt. Dogovorili su se da budu u okej odnosima, da se povremeno čuju i da daju sebi prostora da razmisle", ispričao je izvor blizak bivšem paru i istakao da je Viktoru teško palo kada je video da je Sandra zaljubljena.

"Viktor nikada nije rekao ništa ružno o Sandri, svi njegovi prijatelji su znali da su ostali u kontaktu i čak su mnogi mislili da će se pomiriti. Tako je bilo sve dok Sandra nije našla novog dečka. Nakon što je objavila fotografiju sa novim izabranikom s kojim je početkom godine otputovala u Meksiko, usledio je hladan tuš", rekao je za Alo! izvor i dodao da je za Breninog sina Sandra sada prošlost.

"Kada je to video, Viktor se iznervirao. Pobesneo je i odlučio da Sandru blokira na svim društvenim mrežama i aplikacijama preko kojih su komunicirali. Želeo je da prekine svaki kontakt sa njom i da joj onemogući da ga ikada više pozove, odlučio je da nastavi dalje i nju da precrta",  rekao nam je sagovornik koji kaže da je Sandra zbog te njegove reakcije ubeđena da on pati za njom.

"Sandra je taj njegov postupak doživela kao vrstu ljubavi. Ona je uverena da Viktor još uvek pati za njom i da zbog toga ne može da podnese što je ona srećna i zaljubljena", zaključio je sagovrnik.

Sandra je nedavno objavila fotografije sa novim dečkom, a jasno je koliko su zaljubljeni.

Novi dečko Sandre Miljaković
Instagram/Sandra Miljakovic 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna