Kada su započeli emotivnu vezu, voditelj Ognjen Amidžić i manekenka Danijela Dimitrovska imali su veliki problem - delilo je ih je preko 7.000 kilometara. Ona je živela u Njujorku zbog posla, a Ognjen u Beogradu. On je bio tako ludo zaljubljen da se odvažio da se ukrca na avion i prevali hiljade kilometara kako bi je samo video. Sa ove vremenske distance, to smatra najluđom stvari koju je uradio zbog ljubavi.

"Najluđe što sam uradio zbog ljubavi je to što sam se oženio. Šalim se... Išao sam u Njujork na jedno popodne", rekao je za Alo! Ognjen.

Sin Matija je kruna njihove ljubavi. Iako su srećni, manekenka ne skriva da su kroz godine zajedničkog života prošli kroz različite izazove.

"Recept za brak ne postoji. Ognjen i ja smo više od 10 godina zajedno i mislim da nisam stekla kredibilitet da pričam o receptu za dobar brak. To mogu da pričaju moji roditelji, koji su preko 30 godina zajedno. Kao i svaki brak, tako i naš ima uspona i padova. Trudiš se da daš sve od sebe, da radiš na sebi, a samim tim i na zajednici. Ne ispravljati partnera, već raditi na sebi. Daš sve od sebe da nešto funkcioniše. Zajednički cilj posebno kada imate i dete. Harmonija iz mog ugla nije ista kao iz nečijeg drugog", rekla je svojevremeno za "Blic" manekenka i istakla da su ona i suprug potpuno različiti.

"Mi smo potpuno dve različite osobe. Međutim, dokaz smo da se suprotnosti privlače i dopunjuju. Ognjen je opušten i ume da smiri moju krutost, dok sam ja tu da njega vratim u realnost ako se previše opusti", rekla je jednom prilikom Danijela.

ATA / Antonio Ahel Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna