Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević jedno drugom su najveća podrška i inspiracija, a modna kreatorka ne skriva koliko je srećna uz svog 35 godina mlađeg supruga. Njihovo venčanje 2013. godine ni po čemu nije bilo svakidašnje. Ipak, malo je poznato kako su se Verica i Vejko upoznali.

"Veljko mi je poslao poruku na Fejsbuk, uz pitanje da li bismo mogli da sarađujemo. Pomislila sam da hoće da bude maneken i odgovorila mu da ne pravim garderobu za muškarce. Objasnio mi je da je muzičar, da mu se dopada to što radim, a pošto svaka revija ima muzičku podlogu predožio saradnju. Rekla sam mu šta je tema revije koju pripremam, on mi je poslao svoju ideju i tako je sve krenulo",  otkrila je modna kreatorka svojevremeno malo poznat podatak kako je započela njena romansa sa sadašnjim suprugom.

To nije bila ljubav na prvi pogled priznala je kreatorka u emisiji "Venčanje od A do Da“.

"Ja sam njega tretirala kao dete, mlađi je od moje mlađe ćerke. Nisam ga gledala kao muškarca ni u jednom trenutku", rekla je Verica i otkrila da je sedmodnevni odmor na Zlatiboru, na koji su otišli kao prijatelji, ispostavio kao presudan.

"Izašli smo na večeru sa moje dve prijateljice, koje su doputovale iz Sarajeva. U jednom trenutku Veljko je skinuo neku plehanu burmu koju je nosio i pitao me da li hoću da se udam za njega. Rekla sam ‘da'. Sutradan je otišao kod roditelja da im kaže da se ženi. I to je bilo to", rekla je Verica 

"U trenerci smo otišli u opštinu da se potpišemo, a onda smo se vratili da se spremimo za slavlje koje smo organizovali na splavu. Pošto Veljko ima averziju prema svemu što je luksuz ili potpada pod džet set predložio je da raspalimo roštilj i napravimo pljeskavice i ćevape, a da umesto fensi kolača poslužimo šampite i krempite", rekla je dizajnerka koja je na venčanju nosila kratku belu venčanicu kreaciju Vivijen Vestvud, i crne čizme do kolena. Kao bidermajer poslužio je buket suncokreta. Mladoženja je imao elegantan „Armani“ sako i jedan neobičan detalj.

"Tada je imao kratku kosu, koju nije voleo, pa je stalno nosio kapu" prisetila se Verica, koja je udajom uzela prezime Kuzmančević.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna