Kristijano Ronaldo često ističe koliko mu je važna porodica. Majka u njegovom životu zauzima značajno mesto, a pored nje, on obožava svoje dve sestre Katiju (44) i Elmu (48) i  brata Huga (47). Kako su zarade fudbalskog asa baslosnovne, i njegova porodica uživa u velikoj raskoši.

Kristijano je sestrama pomogao da započnu modni biznis, ali čini se da su sestre promenile interesovanja. Naime, Elma je objavila da je nakon 15 godina morala da zatvori prodavnicu odeće CR7 na rodnom ostrvu Madeira u Portugalu. To je za nju, kako kaže , bila teška ali neminovna odluka jer želi da se posveti drugim projektima.

"Veliki projekti su u toku u koje sam uložila mnogo vremena, energije i ljubavi. Vremena nemamo dovoljno za sve i život se sastoji od faza. Nakon 15 godina odlučila sam zatvoriti jedno poglavlje u svom životu i odluka nije bila laka. Tu je počeo moj san i za njega me vezuju mnoga sećanja", rekla je Aveiro.

Inače, Kristijano uživa u jednom od najlepših životnih perioda. Naime, on i njegova izabranica Heorhina očekuju blizance i tako će njihova porodica postati još bogatija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna