Čini se da je pritisak koji su roditelji Harisa Berkovića vršili na njega da se oženi dugogodišnjom devojkom Radom Manojlović urodili plodom. Naime, nedavno se pisalo da pevača njegovi najbliži savetuju da što pre stupi u brak, jer im je vreme da stvaraju porodicu.

"Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako neces da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nade svoju sreć . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš vise sa niom" . Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku", rekao je nedavno za "Star" izvor blizak paru koji će uskoro ozvaničiti svoju ljubav. Pevačica je spremna za svoj veliki dan, a odabrala je i venčanicu u kojoj će da izgleda poput prave princeze.

"Rada će biti kao princeza… Osmislila je venčanicu, gore će biti uska, a dole će da se širi sa žiponima. Međutim, imaće i jednu usku, jer je ona prezgodna i najbolje joj stoje tesne haljine uz telo", započinje izvor blizak paru za "Scandal" i dodaje:

"I Haris je izabrao elegantno odelo. Oboje žele da sve bude na nivou. Biraju i veliku salu za svečanost, žele da im dođe pola estrade i da svi pevaju. Poenta je da sve bude veselo i da se od početka do kraja igra i peva. Oni sve to zajedno finansiraju, jer oboje zarađuju i za pare nema problema. I bend su odabrali, neće angažovati momke sa kojima rade, jer su oni među zvanicama, a svakako će zamoliti neke od kolega da im pevaju. Naravno, svi će se tu latiti mikrofona", objašnjava izvor.

Rada i Haris su mislili na svakog gosta, pa što se tiče i hrane, izbor je raznovrstan.

"Od hrane će biti za svakog ponešto, i škampi, i kanapei, ali neće zaobići ni srpsku tradicionalnu kuhinju. Biće sve po običajima i tradiciji", otkrio je izvor, a onda dodao i da par planira da ispoštuje sve običaje:

"Haris će ići u Četereže po mladu, Rada želi da ispoštuje sve običaje i on se s njom slaže, a najviše je drago Radinom ocu, njemu su oči pune suza od sreće. Videćete, biće to svadba o kojoj će se pričati mesecima", zaključio je dobro obavešteni izvor.

Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna