"Hvala ti što je naša Milica danas snažna i nepokolebljiva devojka, naš Danilo pristojan i hrabar momak, hvala ti što si našu decu vaspitala da je najviša vrednost biti dobar čovek."

Ovim rečima se predsednik Srbije Aleksandar Vučić oprostio od Ksenije Vučić, prve supruge i majke svoje starije dvoje dece na ličnom Instagram profilu. Danas na Novom groblju deca i on primaju izraze saučešća od brojnih prijatelja i poštovalaca pokojne Ksenije.

"Hvala ti što si bila moj odani prijatelj i podrška svih ovih godina, što si verovala i nesebično davala sve od sebe, pomagala da naša Srbija i narod idu napred. Zaspala si u zagrljaju našeg sina, verujem da si tako želela, zagrljaj Milice i Danila bio je tvoj ceo svet", napisao je Vučić.

Danilo i Milica su objavili danas čitulju majci.

"Kraljice naša, hvala ti za pravi put koji si nam pokazala, kao i za svu ljubav koju si nam pružala. Neka te anđeli čuvaju. Vole te najviše tvoji Danilo i Milica", napisala su Ksenijina deca. Predsednik Vučić je objavio čitulju sa sledećim rečima: "Draga Ksenija, poslednji pozdrav".

Podsetimo, Ksenija je naprasno preminula u svom domu, u subotu, 29. januara, a uz nju je tada bio sin Danilo.

Kurir / Zorana Jeftić Danilo i Milica, uz oca Aleksandra Vučića, primali su saučešće u kapeli na Novom Beogradu.

Izvor: Lepa&Srećna