Atraktivna pevačica Rada Manojlović i njen, devet godina mlađi, kolega Haris Berković uživaju godinama u ljubavi i prevazišli su mnogo burnih svađa, nesporazuma i prepirki. Iako su mnogi očekivali da će posle svega stati pred matičara - to se nije dogodilo. Ipak, to bi se uskoro moglo desiti jer, navodno, Harisa pritiskaju roditelji da se ženi.

"Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli, i obavili sa njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa",  rekao je anonimni izvor blizak paru i naveo da su Harisa savetovali roditelji da odluči šta želi u budućnosti.

"Radin tata ih vise ni ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, bice presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli. "Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako neces da se ženis i ostvarujes kao otac, pusti devojku da nade svoju sreć . Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš vise sa niom" . Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku", završava izvor za  "Star".

Rada je često isticala je da u Harisu nakon brojnih razočaranja pronašla srodnu dušu. Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i tokom godina se sasvim malo promenila.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

"Konačno pored sebe imam muškarca koji mi emocije ne pokazuje rečima, već delima. Od njega dobijam ljubav na način kakav sam oduvek želela, što ranije nije bio slučaj. Pre njega, moja situacija bila je takva da sam davala sve od sebe, ali mi to nije uzvraćeno. To je rezultiralo da se ne osećam voljeno, ali mi je jednom prilikom Lepa Brena objasnila da je problem u tome što biram muškarce koji ne pokazuju ljubav na način kakav meni prija. Sada shvatam njene reči, jer imam muškarca koji mi pruža baš ono što mi je potrebno i naravno da bih volela da to večno traje", rekla je jednom prilikom pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna