Svadba Kostadina Terzića i Valentine Lopičić bila je juče glavni društveni događaj, a danas se već uveliko komentariše stajling poznatih dama koje su bile u gostima.

Uvek ima mesta i za hvalu i za kritiku, a mnogima su zapale za oko sandale Kostadinove sestre Maše. Naime, bivša devojka Veljka Ražnatovića odlučila je da obuče vazdušastu haljinu od tila u pastelnim nijansama roze i narandžaste, a uz nju je odabrala i neobične mrežaste sandale.

Maša Terzić - sandale Botega Veneta
Instagram / mashaterzic 

U pitanju je slavni model modne kuće "Botega Veneta" koji košta više od 1500 evra, a nose ga već dugo sve najpoznatije influenserke sveta, pa čak i Rijana. 

Prednji deo je naglašenog četvrtastog oblika, a mreža je na nekim modelima ukrašena kristalima i spreda i pozadi. Sandale se vezuju tračicama oko nogu, u ovom slučaju u ružičastoj boji.

Mnogi komentarišu kako ovakav oblik ipak ne stoji lepo na ženskoj nozi koja treba da bude nežna, uska i zaobljena. Drugima smeta i cena aksesoara, jer je ćerka bivšeg fudbalera a danas čelnika Crvene zvezde,  Zvezdana Terzića odabrala i luksuznu tašnu iste modne kuće.

Ipak, Maša voli da ističe svoju bogatu kolekciju skupocene obuće, pa na njenom Instagramu možete videti razne modele - od hit patika, do sandala i neobičnih čizama. Pogledajte i sami u galeriji slika!

Instagram / mashaterzic Sandale Maše Terzić na svadbi brata Konstantina su izazvale brojne komentare, ali njena kolekcija obuće je inače vrlo ekskluzivna.

 Izvor: Lepa&Srećna