Da i nakon razvoda bivši supružnici mogu da ostanu u korektnim odnosima dokazuje i voditelj Žika Jakšić koji je na "ludi kamen" stao čak dva puta. Iako ni u jednom ni u drugom braku nije ostao sa bivšim suprugama je ostao u prijateljskim odnosima, pre svega, zbog zajedničke dece.

"Niko nije nikog toliko povredio da ne može da se prevaziđe taj razlaz. Večno smo povezani kroz našu decu. Treba da ostanemo prijatelji zarad naše dece i nas samih. Kada se desi razvod, nema tu krivice, nema rata. Bilo nam je oboma lepo, ali desi se da se više neko od nas ne oseća dobro, slobodno. I onda oboje počinjemo da patimo. Oboje postajemo nesrećni... A čemu to? I sa prvom i sa drugom suprugom sam ostao prijatelj, tu smo da pomognemo jedno drugom, ne samo deci. Ja sam uvek tu za pomoć i savet, a siguran sam da bi i one meni pomogle" rekao je Žika u razgovoru za "Informer"  i istakao da iako je zaljubljen ne želi da ide pred matičara.

"Ljubav imam oko sebe svaki dan, ja živim u ljubavi prema ljudima oko sebe, prema deci... Naravno, stalno živim u ljubavi prema ženama, nikada mi te ljubavi ne nedostaje. Ali ne planiram treći brak. Ne bi bilo fer prema onima koji nisu nikad bili u braku. Neka se oni oprobaju malo, neka vide kako je to. Probao sam dva puta, video sam da mi to ide jedno vreme, pa mi onda ne ide. Nikad ne reci nikad, ali sada o tome, iskreno, ne razmišljam", bio je iskren Žika koji je nedavno za "deToxic" bivšoj supruzi Dajani Paunović poželeo svu sreću sa novim izabranikom.

"Dajana je mlada i uspešna žena koja ima sva prava ovog sveta da bude voljena, da uživa i da bude srećna. Nas dvoje smo u odličnim odnosima. Priznaću vam da ja znam za njenu vezu od samog početka, ali umem da čuvam tajnu. Tako da niti komentarišem nešto niti je odajem", rekao je Žika.

 Izvor: Lepa&Srećna