Stil javnih ličnosti je uvek pod budnim okom modnih poznavalaca, a Rada Manojlović često je na meti kritika. Svi joj priznaju da je izuzetno zgodna, ali i zameraju da često ne ume da odabere garderobu. Pevačicu te kritike ni najmanje ne pogađaju, jer smatra da ima da ponudi mnogo više od izgleda, ali i od garderobe.

"Sebe ne doživljavam kao nekog modela koji treba da se prošeta, vrati i skine to sa sebe... Ja treba samo svoju unutrašnjost da upakujem, a ovaj posao je unutrašnjost. Imamo dosta pevača i pevačica koji su savršeno stilizovani, ali jednostavno su samo dobro obučeni",  rekla je Rada i otkrila koliko novca troši na šoping i da li nosi markirane stvari:

 "Ja čak i mrzim te markirane stvari i kad god sam nešto jako skupo platila baš sam se pokajala, zato što to ne može da se pere i uvek mu nešto fali. Platiš nešto ne znam koliko i posle jednog pranja u mašini mu otpadne sve što može da otpadne, tako da ne vidim razlog davanja nekih basnoslovnih para na neke krpice. U redu je za neke dobre cipele, koje treba da budu udobne. Najudobnije su mi bile cipele koje sam platila nekih 20, 30 evra", bila je iskrena  pevačica u razgovoru za "Grand online".

Mnoge žene, oduševila je iskrenost Rade Manojlović koje tvrde da je pravo osveženje da neka od ličnosti sa estrade ovo javno kaže.

 Izvor: Lepa&Srećna