Dragana Mirković i Toni Bijelić sinonim su za srećan brak. Na večnu ljubav zakleli su se 28. septembra 2000. godine u Beču, a za njihov brak nije vezan nijedan skandal. Pošto je njihova veza započela na daljinu - Toni je bio u prestonici Austrije dok je Dragana živela u Beogradu - vodili su duge telefonske razgovore koji su im pokazali da su jedno za drugo. Međunarodni razgovori su i tada bili skupi ali vreme je pokazalo da je to bilo pametno ulaganje.

"Taj period predstavlja ozbiljnu prekretnicu u mom životu. Zato sam jako vezana za pesmu ‘Sama‘ i CD koji sam tada objavila. Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu", rekla je Dragana koja je bila ubeđena da je udajom njena karijera okončana.

"Otišla sam kao najpopularnija pevačica i napravila četvorogodišnu pauzu tokom koje sam rodila oba deteta. Te 2004. obeležavala sam dvadeset godina karijere, a bila sam ubeđena da je na nju stavljena tačka. Međutim, vratila sam se zahvaljujući publici koja me je molila da snimim makar CD, a onda je sve krenulo svojim tokom. Sećam se ovacija koje su pratile svaki moj izlazak na scenu. Dođem u “Grand šou” i ne mogu da počnem da pevam jer aplauz ne prestaje. U tim trenucima shvatila sam da imam moralnu obavezu da nastavim. Najkraće rečeno, zbog ljubavi prema Toniju otišla sam iz Srbije, a zbog ljubavi publike vratila sam se muzici. Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra", kaže za "Hello!" Dragana koja je odmah znala da je Toni njena srodna duša. 

"Kada sam se udala, imala sam 32 godine. Toliko sam želela porodicu i decu da niko ne bi mogao da me zaustavi i da je hteo, a osetila sam da je Toni moja srodna duša", kaže pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna