Nedavno smo saznali da Maša Terzić staje na "ludi kamen", a sada stiže još jedna lepa vest. Naime, ćerka generalnog direktora "Crvene zvezda",  Zvezdana Terzića, trudna je i radosna vest je obradovala sve članove porodice. 

Kako Story saznaje, mlada modna dizajnerka je u drugom stanju, tako da je Terziću na putu i treće unuče. Otkako su ona i Veljko Ražnatović stavili tačku na njihovu burnu ljubav, Maša Terzić privatni život ljubomorno čuva od očiju javnosti, pa se i o njenom budućem suprugu ne zna mnogo.

Ipak, izvori kažu da je Maša presrećna što će biti majka, ali da su ovu informaciju pokušali da sakriju i od najbližih prijatelja, što zbog činjenice da je u ranoj fazi trudnoće, a i kako bi izbegli medijsku pompu.

"Maša je 2020. godine otpočela sopstveni biznis od kog živi. Voli da bude samostalna, pa tako od butika, koji je u centru srpske prestonice, sasvim pristojno živi. Sa 26 godina može sebi da priušti mnogo toga i vrlo je ponosna na to. Maša želi da svadbu osmisli sa svojim izabranikom, koga i dalje krije od javnosti", rekao je za "Blic" izvor blizak Terzonoj ćerki.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna