Natašu Stanković je karijera plesačice i glumice odvela u Indiju, gde je stekla veliku popularnost i uspela da se probije u Bolivudu.

Međutim, tamo je našla i ljubav svog života - Hardik Pandi, jedan od najuspešnijih sportista u ovoj mogoljudnoj zemlji, nije odoleo lepoj brineti iz Požarevca. Njih dvoje su se upoznali u jednom noćnom klubu, a kako je Nataša kasnije ispričala, izgledao joj je pomalo čudno. Nosio je šešir i upadljiv nakit, ali je poveo toliko zanimljiv razgovor da ipak nije mogla da ga prekine.

Hardik je, sa druge strane, ispričao kako ga je ona osvojila na prvi pogled. U istom trenutku se zaljubio, priznao je sportista kasnije, a u Natašu se "zaljubilo" i više od tri miliona njenih obožavalaca na Instagramu koji je svakodnevno prate. Hardik i ona su počeli da provode sve više vremena zajedno, a na kraju odlučili i da otkriju svoju vezu porodicama i prijateljima. 

Pandemija korona virusa ih nije sprečila da se u januaru 2020. godine vere, a kasnije i venčaju, ali su morali da ove svečanosti obave u najužem krugu. Prošle godine su dobili sina Agastija, a obožavaoci sve češće pitaju kada će popularni par početi da "radi" na drugoj bebi.

Instagram / natasastankovic_ Lepa Požarevljanka je izgradila karijeru u Indiji, ali i našla ljubav svog života.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna