Pevačice folk muzike Vesna Zmijanac i Zorica Brunclik godinama nisu govorile, čak pojedini spekulišu da su bile ljute rivalke 29 godina. Razlog tome je sadašnji Zoričin suprug Miroljub Aranđelović Kemiš (bivši Vesnin muž), zbog koga su prekinule veliko dugogodišnje prijateljstvo.

Dugi niz godina su bile u svađi, a Zorica je u više navrata isticala da joj je Vesna smeštala mnoge situacije.

"Nudila sam da joj vratim Kemiša, uvek sam bila slaba prema njoj. Posle je ona preko svoje prve ljubavi slala gangstere da Kemišu prebiju prste da više ne bi mogao da svira", izjavila je Zorica svojevremeno i istakla da je pokušavala da joj naudi preko moćnika i da joj je zabranila pojavljivanje na RTS-u.

Zbog navodnog "preotimanja" supruga odnos dve pevačice je doveden u pitanje, a mi smo našli njihovu fotografiju pre nego što je do sukoba došlo. Lumpovale su, pele se na stolice, pevale su i nazdravljale - tako je njihovo veliko prijateljstvo tada izgledalo.

Skoro tri decenije nakon incidenta Vesna i Zorica su sklopile primirje i zakopale ratne sekire. Pred Zoričin koncert u Areni, Vesna, je istakla da će biti njen veliki gost.

Tom prilikom su poricale da su ikada imale sukob i da su jedna drugu čašćavale uvredama. Kako su tada istakle, samo su prestale da govore.

Izvor: Lepa&Srećna