Na svom imanju u blizini Aranđelovca Vesna Zmijanac je izgradila svoju oazu mira. Devedesetih godina pevačica je sagradila velelepnu vilu na Bukulji, u kojoj provodila vreme kada god je želela da pobegne od gradske gungule. Vremenom je to postao njen dom, a komšije kažu da se pevačica odlično uklopila u okruženje. 

“Vesna tokom dana sređuje baštu, dvorište, sprema… Ponaša se kao sav normalan svet. To je jedna obična žena. Ona radi sve po kući, omiljena je u kraju. Svi je vole ovde. Mogu da kažem da je Vesna za mene super! Kod nje radim tek tri meseca. Noćas je kasno legla, bila je kod ćerke, sinoć je doputovala, tako da sada spava“, rekla je jedna gospođa koja, kao i većina meštana, za Vesnu ima samo reči hvale. Ipak njena dugogodišnja poznanica Nena imala je i jednu zamerku.

 “Vesna je jedna divna osoba, koja je verovatno u životu jako loše prošla, tragično. Znate, nije mala stvar da vam najbolja drugarica ‘preotme muža‘. Duša me boli kada vidim kako sada izgleda, to nije ‘ona‘ Vesna. Poistovetila se sa nama ovde, sada je jedna sasvim obična žena. Ali moram vam priznati šta me je mnogo pogodilo. Pozvala sam je da peva nama, penzionerima, a ona me je arogantno odbila rekavši: ‘Kako vas nije sramota da mene zovete da ja pevam penzionerima?‘ Nisam mogla da verujem, penzioneri su je toliko želeli, oni je obožavaju jer je došla ovde da živi. Niko ne bi to uradio, pa ni sama Ceca!“, rekla je ona za Alo!

Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna razveli su se 1985. godine. Harmonikaš je u jednom intervjuu otkrio da je do prekida braka došlo jer ga je Vesna varala s kolegom Draganom Stojkovićem Bosancem.

“U to vreme, Dragan Stojković nam je bio kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru pretprošle godine (1985) već bio sa Vesnom, kao i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao s Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture", ispričao je svojevremeno Kemiš što je Vesna demantovala.

 “Ne znam kako je moguće da Miroljub pamti šta je bilo pre 35 godina kad se ja ne sećam ni da sam bila s njim u braku. Jedino čega se sećam jeste da je Bosanac uradio moj najbolji album u životu, koji i danas zvuči bolje od svega što sam čula. Da je bilo prevare, toga bih se setila, jer je Bosanac dobar dasa i to ne bih mogla lako da zaboravim“, rekla je Vesna za "Kurir" koja je ćerku Nikoliju dobila u braku Vladom Jovanovićem koji je svojevremeno radio kao šef marketinga RTS-a.

 Izvor: Lepa&Srećna