Vesna Zmijanac je u velikom strahu za Nikoliju i svoje nerođeno unuče, kako prenose mediji, zbog kritičnog stanja u kom se naša zemlja nalazi usled korona virusa. 

Poznato je da je ranije Nikolija imala spontani pobačaj pre nego što je rodila devojčicu Reu, pa Vesnu brine da se scenario ne ponovi.

Vesna strahuje da se trudna Nikolija ne zarazi kovidom i predlaže da se izoluje u njenoj kući na Bukulji, ali ona za to ne želi ni da čuje!

- Nikolija je tek nedavno saznala da je u drugom stanju i odmah je rekla mami. Vesna se rasplakala od sreće, a onda je počela da brine i za ćerku i za unuče. Plaši se kako bi korona virus mogao da utiče na plod, ali i na Nikoliju ukoliko bi se zarazila. Ona smatra da je za njenu ćerku najpametnije da se do porođaja izoluje na planini kako ne bi dobila kovid - kaže izvor Informera blizak Vesni Zmijanac.

On objašnjava da je Nikolija majčin predlog odbila bez razmišljanja. Bez obzira što je trudna i što epidemija bukti, ona ne planira da napušta Beograd i svoj aktivni društveni život.

- Nikolija se viđa često sa prijateljima, izlazi po restoranima i ne može da zamisli svoj život na selu. Njoj bi tamo posle dva dana dosadilo. Ne zanima je da vodi računa o bašti, da kuva svakog dana. Ona ume nedeljama da ne uđe u kuhinju jer uglavnom naručuju klopu ili odlazi sa Reljom u restoran. Objašnjavala je Vesni da ne može da živi na Bukulji, gde joj je prva radnja udaljena nekoliko kilometara, i da odmah zaboravi na to da će ona održavati trudnoću van grada - objašnjava izvor za gorepomenuti list.

Uporna Vesna ipak želi ćerku izolovanu pored sebe, pa pokušava da utiče na nju preko zeta Relje.

- Vesna je shvatila da Nikoliju ne može da ubedi da se na nekoliko meseci preseli u njenu kuću, pa pokušava to da uradi preko zeta. Pozvala je Relju i rekla mu je da svi sada treba da misle na bebu. Podsetila ga je kako su svi bili u depresiji kada je Nikolija pre šest godina izgubila prvu bebu. Poručila mu je da spakuje ženu i ćerku i pošalje ih na Bukulju jer ona nema uticaj na Nikoliju. On joj je obećao da će dati sve od sebe da ubedi ženu jer je i sam svestan da bi to bilo najbolje za bebu - završava priču Vesnin prijatelj.

Izvor: Lepa&Srećna