Od kako je ceo svet pogođen pandemijom korona virusa, mnogi su ostali bez posla a toga nisu pošteđene ni poznate ličnosti. Veliki broj pevača izgubio je zaradu jer su im uskraćeni nastupi i putovanja, te mnogi nalaze nove poslove. Kako tvrdi izvor blizak Vesni Zmijanac, njoj su prijatelji savetovali da iskoristi svoje veliko imanje na Bukulji i započne poljoprivredni biznis.

Usled čitave situacije sa korona virusom sve je veća potražnja za prirodnim sredstvima za podizanje imuniteta, a organska aronija je pravo rešenje. Od ove biljke mogu da se prave sokovi, džemovi, slatko, vino, ali je zdravo i da se jede sušeno.

Pevačica je, navodno, već konsultovala stručnjaka za analizu zemljišta koji je uverio da je zemljište pogodno za uzgajanje aronije, jer je biljka izrazito otporna i dobro podnosi niske temperature. Naručila je manju količinu za sada, koju planira da posadi na proleće, a ako joj krene kako je planirala, nastaviće da sadi u jesen, kad je to i preporučljivo, i tada će uložiti čak 30.000 evra u proizvodnju.

Pored toga, ona planira da, ukoliko joj krene biznis dokupi još zemljišta u okolini, kako bi proširila posao. Ona je trenutno u potrazi za ljudima koji će raditi na njenom imanju, a pomoć će joj biti i poznanici iz Aranđelovca, gde često dolazi. Vesna dolazi u ovaj grad u blizini Bukulje jer se tu nalazi kafana u kojoj voli da ruča i tu je stekla prijatelje, prenosi Kurir.

Izvor: Lepa&Srećna / Kurir