Nataša Tapušković ljubomorno čuva svoju intimu sa mužem Vukom i ćerkama Dejnom i Đurđom. Naša lepa glumica, proslavljena još ulogom u filmu "Lajanje na zvezde", oduvek je želela "punu kuću" i sada uživa u dve decenije dugom i srećnom braku.

Njeno detinjstvo je obeležila teška trauma zbog razvoda roditelja i odlaska njene starije sestre iz kuće. Kao devojčica od pet godina, nije razumela kuda sestra odlazi posle svadbe, a ostala je da raste kao jedinica, često veoma usamljena.

"Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu", ispričala je Nataša za Puls. "Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak."

Znala je da dugo čeka drugarice, s ključem oko vrata, da i one izađu na ulicu da se zajedno igraju.

"Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve do skoro, dok nisam dobila svoju decu.

Tada sam zacelila te rane. Nedeljom bih slušala zveckanje escajga u drugim kućama dok se kod nas otac spremao da ode", ispričala je Nataša.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna