"Dugo nisam razumela zašto žene žele da se vrate na posao posle rođenja deteta", kaže Paulina Manov, koja se prošle godine ponovo vinula među zvezde srpskog filma, ulogom Ljiljane u "Tomi".

Talentovana glumica napravila je pauzu dugu punih deset godina i, kako je ispričala u emisiji "Beogradska hronika" na RTS, tokom tog vremena je uživala u majčinstvu. Podsetimo, ona se udala se za dramskog pisca Vladimira Đurđevića i rodila dvoje dece - Minu i Rastka, pa se posvetila njihovom negovanju. Za to vreme, karijera je bila "na pauzi", a Paulina se tokom prve trudnoće ugojila punih 30 kilograma.

Kako je sama svojevremeno opisala, volela je svoje telo i nije joj smetalo što ima višak masnih naslaga, jer je na njih "Mina mogla da se nasloni i da joj bude udobno". Nije tada pratila u ogledalu do koje je mere to otišlo, samo je primetila da ne može više da obuče garderobu koju je ranije nosila. Ipak, sve se teže kretala i osećala kao da ima "još jednu osobu" obmotanu oko sebe. Naporni treninzi i dijete su dali efekta i ona se vratila ulogama u pozorištu.

"Uvek postoji strepnja da li ćete uspeti da ponovo dobijete posao i zato sada razumem žene kojima se žuri", kaže Paulina. "Nije nimalo lako biti i zaposlena žena i majka, biti spremna da sve razumete, uz to budete lepi, negovani."

Njenom samopouzdanju je doprinelo, kako je svojevremeno objasnila, upravo to što je u čitavom procesu rođenja dece, gojenja, mršavljenja i ponovnog vraćanja glumi ona zavolela sebe. "Dete je biće koje postaje nezamenljivo u vašem životu, neko kome ste dali svoje srce, a ono ga drži u svojoj ručici. Zato ste mnogo osetljiviji, postajete mekši i otvoreniji za povrede. Ali dobili ste nekoga ko vas voli i koga ćete vi bezuslovno zauvek voleti", kazala je ona posle rođenja prvog deteta.

Instagram / paulinamanov@gmail.com Zvezda filma "Toma" napravila je veliku pauzu zbog dece i porodice.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna