Kako to obično biva, u svakoj raspravi i nesuglasici akteri imaju različitu priču i viđenje situacije, a nije drugačije ni u slučaju Cece Ražnatović i Aleksandra Milića Milija.

Otkako je pevačica u TV emisiji "Zvezde Granda" kroz pesmu poručila kako joj je muzičar "dužan brdo para" mnoge je zaintrigiralo šta se to zaista između njih dogodilo, pa je dve decenije uspešne saradnje prekinuto. Pevačica tvrdi da se zbog saradnje nije pokajala ali da ju je Mili razočarao kao čovek.

 "Razočarana sam u Milija kao čoveka, ali ne kajem se što sam sarađivala sa njim. Ta saradnja je bila plodonosna i trajala je dve decenije, ali zajedno sa Marinom Tucaković, koja je bila nosilac projekta" rekla je Ceca za Alo! i dodala da nije samo kompozitor zaslužan da bi pesma bila hit.

"Kada neko napravi melodiju, dušu joj daju tekst i sam izvođač. Ne može samo jedna strana da bude bitna, sve tri su bitne",  istakla je Ceca. Mili je nedavno ispričao svoju verziju priče i bio je konkretniji o razlozima prekida saradnje.

"Narušen poslovni odnos između Cece i mene je značio i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti", rekao je Mili za Kurir.

"Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek. Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim s tim. Odmah sam "izleteo" iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kad su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću.

Nije mi krivo zbog toga jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga", rekao je muzičar.

Izvor: Lepa& Srećna