Jana Todorović je više od dvadeset godina u srećnom braku, ali početak ove ljubavne priče nije bio baš tako bajkovit.

I Jana i njen budući suprug Ivan bili su, kad su se upoznali, u ozbiljnim vezama. Pevačica se zabavljala sa gitaristom iz benda, tako da su bili vezani i emotivno i poslovno. Živela je na Kosovu i, pored pevačkih nastupa, radila u još tri škole kao nastavnica muzičkog vaspitanja

Ivan je, pak, živeo u Nemačkoj, pripremao otvaranje restorana i, kad je došao da upozna Janu, nije mu se svidela na prvi pogled. Kako joj je kasnije otkrio, nije mu se dopao njen stil oblačenja i, prema njegovim rečima, "nije bila njegov tip". Prvi susret je bio poslovne prirode, ali trenutak kad je Jana zapevala promenio je sve. Kosovska lepotica koja je umela da "skine" i Cecu i Draganu Mirković potpuno je očarala mladog momka iz Minhena. Poznata rečenica "bićeš moja ili ničija" označila je kraj njihovih dotadašnjih veza - dva dana kasnije njima se desila se ljubav.

Posle mesec dana, Jana se obrela u Nemačkoj, ali nije odmah bila dočekana sa dobrodošlicom. Naime, Ivanovi roditelji su bili skeptični prema njihovoj ljubavi  pa je tako nastala i popularna pesma "Šta će ti pevačica". Ipak, kad su je malo bolje upoznali, sve se promenilo. "Kao da sam im rođeno dete, uopšte me ne odvajaju od svoje dece", ponosno kaže Jana.

I pored velike ljubavi, bračna ponuda je iznenadila pevačicu. Ivan je tada imao samo 21 godinu, a situacija je bila gotovo komična.

"Bili smo u kupovini, upravo mi je bio kupio "fendi" naočare za sunce", pričala je Jana. "Stižemo kući, on mi otvara vrata i pita - da li hoćeš da se udaš za mene." Na odgovor nije morao dugo da čeka, a zatim je usledila i tradicionalna proševina. "Bilo je to veliko slavlje, moji su jedva čekali da mene prebrinu", šaljivo zaključuje Jana.

Instagram / janavip2011, ATA / Antonio Ahel Pevačica uživa u srećnom braku duže od dvadeset godina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna