Danijela Martinović je poslednjih dana u centru pažnje zbog kraha dugogodišnje ljubavne veze s Petrom Grašom. Premda nikada nisu otišli pred oltar emotivna veza duga 24 godine mnogima se činila kao idealna, a Danijela i Petar savršeno skladan par.

Pevačica nije skrivala da zapravo ona ne želi da se venča, pa je jednom priznala da bi poblegla ukoliko bi Petar na tome insistirao. Ipak, malo je poznato da je Danijela pre ljubavi s Grašom bila u vezi koja je krunisana brakom.

Danijela se 1995. godine udala za kontroverznog pevača Marka Perkovića Tompsona a tri godine kasnije su se razveli. 

"Samo ročište izgledalo je kao obična brakorazvodna parnica, s tom razlikom da se nije održavalo u sudnici, nego u ckrvi",  pričala je kasnije Danijela. 

"Marko i ja došli smo sa svedocima koji su svedočili u korist, odnosno na štetu mene kao žene. Ispostavilo se da supruga nisam tukla, da nije istina da svesno nisam želela decu, kao i da nisam imala nikakvu tešku bolest koju sam zatajila pri stupanju u brak. Na osnovu svega toga zaključili su da nema razloga za poništenje našeg braka, ostavljajući nam pravo na žalbu", pričala je Danijela, koja je u jednom intervjuu za "Jutarnji hr" naglasila da uprkos svemu ništa ne bi menjala.

"Mislim da sve u našem životu dođe i dogodi se zato što neke stvari moramo proći. Sada sam zrelija, definitivno hrabrija i još uvek svesna da je sve ono što je trebalo biti bilo. Oboje smo izvukli najbolje od toga i krenuli smo u svoj život. I da me pitate da li bih nešto menjala, ne bih, jer svako iskustvo donosi spoznaje", bila je iskrena Danijela koja raskid s Petrom nije komentarisala.

Izvor: Lepa&Srećna