O svojoj ljubavi su retko govorili, a 24 godine koje su proveli zajedno svedočile su o njihovoj sreći. Ljubav nisu želeli da krunišu brakom jer su se složili da su srećni i bez papira, i bilo im je važno samo da su zajedno.

Kada je u javnost dospela vest da su Petar Grašo i Danijela Martinović okončali svoju ljubav svi su bili iznenađeni, posebno jer se kao razlog navodilo njegovo neverstvo. Slovenački mediji došli do infomacije da pevač ima novu ljubav, enologa Sonju Erčulj, koja je demantovala da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

“Istina je da poslovno sarađujemo, ali nikako nismo povezani privatno. Ovo je malo mesto i puno se tračari. To je zato što ljudi ne razumeju šta znači poslovna saradnja“, rekla je Sonja tada.

Danijela i Petar o odluci da se raziđu nisu govorili za javnost, pa su se mnogi nadali da će do pomirenja među njima ipak doći. Ipak, fotografija sa proslave jubilarnog rođendana pevačice srušila je sve nade. Naime, ulazak u novu deceniju života ona je proslavila u dobrom raspoloženju ali bez Petra. 

"Bila je to mala proslava s mojim najdražim ženama, zato nazdravljam njima za svoj rođendan! P.S. Jesam li vam spomenula da će proslava 50. rođendana trajati celu godinu? E, sada znate", napisala je Danijela i pokazala da je kraj ljubavi nije uticao na optimističan duh.

 Izvor: Lepa&Srećna