Da je zdravlje najveće bogatsvo, svi smo postali svesni kada je korona potpuno promenila naše živote. Svakodnevica više nije ista, a brojne profesije su bile na udaru, muzičari ponajviše. Snežana Đurišić se ne žali jer je, osim što je uspevala i da radi koliko su okolnosti dopuštale, pre svega ostala zdrava.

"Haotična godina za nama, ali i dobra. Dok mislimo svojom glavom i hodamo svojim nogama, uzimamo sami čašu vode - dobro je! Radno je i bilo, s obizirom na okolnosti, radila sam svoj posao koliko je moglo, obilazila sam decu, i tako. Ja sam neko ko ne misli više ni na juče, tako sam se navežbala da prošlost ostavljam iza sebe i da iz svega izvučem pouku, ali uvek idemo dalje", rekla je za "Premijera- Vikend Specijal" Snežana koja vodi računa o svom izgledu, zbog čega je koleginice hvale.

"Nema tu fore. Ima tu svega po malo. Mislim da je za ženu najveće kompliment kada dobije pohvale od drugih dama, hvala im. Ima tu malo i genetike, nasledila sam to od majke, ona je mladolika i ja ličim na nju. S druge strane, negujem se koliko mogu, koliko mi vreme dozovoljava i koliko moram zbog prirode posla. Isijavam i iznutra, volim, voljena sam, ostvarena sam uz sve probleme koje imam, kao i svi ljudi, pa i ja ih imam, trudim se da ih rešim, borim se i to je to. Kao javna lica, ja imam običaj da kažem: "Ako smo javna lica, nismo javni wc". Svašta nam se nameće, svašta ide na našu adresu i nekad smu u težoj situaciji od ljudi koja nisu javne ličnosti. Ja sam borac, trudim se da sve razumem i da ne mrzim i mislim da je to neki segment koji utiče na taj neki izgled, na tu neku energiju koju reprodukujete, harizmu i tako dalje", iskrena je Snežana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna