Snežana Đurišić ishranu je drastično promenila kada je počela pandemija koronavirusa. Izbacila je hleb, a odrekla se i slatkiša. To za nju nije bilo teško s obzirom na to da je najveći izazov imala kada se tokom jedne posete ćerki naglo ugojila nakon čega se odlučila na rizoroznu dijetu u kojoj nije bilo lako istrajati.

"Suvišne kilograme sam dobila dok sam bila kod kćerke Americi. Tamošnja kultura ishrane savršeno se uklopila sa hedonistom u meni. Taj višak me je motivisao da se povežem sa vojnikom u sebi i da se dva meseca pridržavam specijalne ishrane. Jela sam samo lubenice i pila sok od njih i tako smršala 21 kilogram", rekla je tokom jednog televizijskog gostovanja Snežana, koja od tada vodi računa da nema velike oscilacije u kilaži.

"Od tada vodim računa da oscilacije ne budu velike, redovno vežbam sa fitnes instruktorkom Danijelom u udobnosti svog doma, idem na razne tretmanem koji prijaju koži mojih godina, negujem se… Uz sve ovo što možemo raditi za sebe po svom izboru, najveća lepota dolazi iznutra. Najlepši nakit je zadovoljstvo i žena je najlepša onda kada je voljena i kad voli", rekla je svojevremeno za "Zdrav život" Snežana kada je istakla da nije koristila pomoć nutricioniste već da sama jako dobro zna šta mora da izbaci iz ishrane.

"Nemam pomoć, sama sam sebi nutricionista, mada sam ranije koristila usluge nutricioniste. Svesna sam da ne treba da imam slatkiše i testa u svojoj ishrani, koje inače obozavam, pa kada se usudim da to sebi dozvolim, trudim se da to budu male količine", rekla je Snežana.

Izvor: Lepa&Srećna