Otkako se Ana Ivanović pojavila u svetu sporta, mnoge je očarala svojom prirodnom lepotom, damskim držanjem, ljupkošću i odmerenošću. Iako su mnogi želeli da osvoje zauvek njeno srce, to je za rukom pošlo samo nemačkom fudbalskom asu Bastijanu Švajnštajgeru.  Emotivnu vezu započeli su u leto 2014. godine, a venčali se dve godine kasnije u Veneciji.

Svečana ceremonija bila je predivna, a naša teniserku prava bajka je počela.. Sa suprugom koji je obožava i uz njihova dva sina živi život iz snova, a iako je izuzetno ispunjena i srećna, priznaje da se u početku premišljala da li da se upusti u vezu s Bastijanom jer je o fudbalerima imala predrasude.

"Da budem iskrena, imala sam sumnje o fudbalerima u prošlosti jer neki od njih nisu imali dobru reputaciju kada je reč o ženama. Ali, sve se promenilo kada sam srela Bastijana. On je u meni video ono što mu je potrebno da se upotpuni, a ja u njemu isto to",  rekla je Ana za RTL na promociji biografskog romana Švajnštajgera koji nije skrivao koliko je srećan.

"Znate, u ova vremena, mnoga deca i njihove porodice ne vide nadu da nešto mogu da urade u životu. Razumem ih, ali mene je Ana naučila i šta ljubav, zapravo, znači i kako treba da se živi u porodici. Iskreno, oni momenti, kada smo decu dobili... Voleo bih da sam mogao tada da zaustavim vreme i večno živim u tim trenucima",  poručio je Bastijan.

Screenshot / Instagram / anaivanovic Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna