Rokerska  jaknaodavno nije rezervisana samo za tinejdžerke, a Ceca Ražnatović je odlučila da u prvim sunčanim danima ove zime obuče baš jedan takav model u hit boji za proleće.

Reč je o pastelnoj nijansi zelene, koju modni kreatori najčešće zovu "žalfija", jer u sebi kao da nosi i srebrnkastosivi ton ove biljke. Pevačica se upravo u jakni te boje pojavila na snimanju emisije "Zvezde Granda", a efekat je naglasila i zelenim čizmama. Rokerska jakna je odličan izbor uz meku haljinu od trikotaže, kakvu i Ceca nosi, ali se lepo kombinuje sa farmerkama ili širokim "palaco" pantalonama.

Modni stručnjaci savetuju da nipošto ne nosite ovaj popularni kratki i uski model uz mini suknje, jer to može da izgleda vrlo jeftino. Crna boja će ostati večno u modi, a ako želite da budete u trendu, odlučite sa za belu, bež ili narandžastu - sve njih možete pronaći i u našim prodavnicama. Na najboljim rasprodajama, jakna se može kupiti čak i za 2000 dinara, pod uslovom da se odlučite za veštačku kožu, dok za pravu treba dati i blizu 40000 dinara.

Uz "žalfija" zelenu boju lepo se slažu  bela, bež, kamel ali i pastelne nijanse lila ili roze, dok kombinacije sa drugim zelenim bojama treba birati vrlo pažljivo.

ATA / Antonio Ahel Moderna boja, kroj i kombinacija!

Izvor: Lepa&Srećna