Iako je na početku karijere bio otvoren za medije i često se fotografisao sa prvom supurgom i ćerkicom Stašom, voditelj Ivan Ivanović je tokom poslednjih nekoliko godina prestao da priča o svom privatnom životu.

Retki su trenuci kada se otvarao i govorio i stvarima koje su mu se dešavale, ali nije mogao da prećuti trenutak kada je dobio drugu ćerkicu Lolu sa drugom surpugom. Verovatno ga je taj događaj promenio pa je nedavano otvoreno govorio o sebi kao roditelju prilikom nedavno datog intervjua za emisiju "U suštini" u produkciji "Instituta za digitalne komunikacije". 

“Uvek sam iskren sa ćerkom, nekad sam čak i previše slobodan u odnosu s njom, to je nešto što mi zamera bivša supruga, ali i sadašnja. Budući da sam odrastao u atmosferi čvrste, čelične discipline to je u meni probudilo bunt kasnije u životu pa mi je želja da sa svojom decom uradim sve suprotno. U vaspitanju ćerke mi je najvažnije bilo da ona izraste u dobru, poštenu i iskrenu osobu koja je slobodna. Može, međutim, biti da je moja ćerka i previše slobodna. Teško je izgraditi autoritet s njom, zna da bude i tvrdoglava, ali je predivna osoba, emotivna i krhka. Sada mislim da s tom generacijom teško prolazi neki drugi pristup. Kod njih je sve brzo i površno, što je posledica tehnološkog buma u kojem odrastaju” rekao je Ivanović koji ne spada u roditelje koji svakog dana obasipaju decu različitim savetima, ali smatra da to čini u pravim trenucima.

cerke ivana ivanovica
Instagram/Ivan Ivanovic 

"Ćerki dajem savete, ali samo kada osećam da joj mogu pružiti nešto korisno. Savetujem je kako da uspe, ostvari svoje ciljeve. Ona nekada sama dođe po savet, mada najčešće ima veliku želju da sve sama reši. Razumem je, nije joj bilo lako u životu zato što je ćerka poznate ličnosti. Sećam se da je išla na neka takmičenja u plesu gde bi osvajala zlatnu medalju, a onda bi joj govorili kako joj je to tata sredio. Ona nosi taj pritisak mog imena i nekad mislim da je namerno birala zanimanje s kojim ja nemam nikakve veze da bi mogla da kaže da je stvarno sve sama postigla. Ni meni tu nije bilo lako, jer nekad nisam odlazio tamo gde bih voleo da sam išao. Na primer, godinama nisam mogao da odem po nju u školu, jer kako bih kročio u dvorište deca bi skakala na mene, tražila autograme, a onda bi njoj bilo jako neprijatno pa me je zamolila da više ne dolazim."

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna