Devedesete godine prošlog veka ostaće upamćene i po prepoznatljivoj muzici koja je tada bila aktuelna. Bendovi su imali ogromnu popularnost, a grupa "Luna" bila je jedna od najpoznatijih. Na muzičkoj sceni pojavila se pre dve i po decenije, a uz Čedu Čvorka najprepoznatljvija je bila Maja Marković.

Ona je grupu napustila 2006. godine jer ju je, kako je jednom prilikom priznala, sputavala. Dve godine je nije bilo u medijima, a onda je započela solo karijeru.

"Sada pevam zrelije i punije jer mi pesme dozvoljavaju da se igram svojim koloraturnim glasom. To u „Luni“ nije bio slučaj, sem u baladama, jer je muzika „Lune“ bila „kockasta“, tačnije, imala je okvir i postojao je jedan model po kome treba da se peva. Pop muzika, a to je ono što je na mom debi albumu, ima uticaja sa raznih strana. I roka, i soula, i gospela, i bluza, i džeza, što sam sve sublimirala. Mnogi su očekivali da snimim ortodoksni arenbi ili soul album, jer me znaju kao pevačicu koja je rasla uz Vitni Hjuston i Maraju Keri", govoria je tada Maja koja se ubrzo nakon toga povukla sa javne scene. 

Udala se za  muzičara Sinišu Cvetkovića Ludviga, sa kojim je osnovala jednu produkcijsku kuću,a prethodnih godina često je menjala adrese zbog nastupanja po prekookenaskim kruzerima.

Maja danas ima 43. godine, i sudeći po fotografijama koje objavljuje ne izlazi iz teretane.

Instagram/Maja Marković Maja Marković iz grupe "Luna"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna