Aki Rahimovski jutros je hospitalizovan nakon što mu je pozlilo, a na zvaničnoj stranici grupe "Parni valjak" objavljeno je da je pevač preminuo. Aki je zdravstvene probleme imao od 2018. godine, kada je doživeo lakši moždani udar, nakon čega je promenio životne navike. 

O privatnom životu nikada nije voleo da govori.

"Privatno je privatno. Jednostavno, nikad nisam dao na to i gotovo", istakao je jednom prilikom pevač koji je iza seb ostavio troje dece, sina Kristijana, kog je dobio u prvom braku, ćerku Dinu, koju je dobio u višedecenijskom braku s misterioznom Ingrid, i ćerku Antoniju, koju je dobio 2020. godine sa Slovenkom Barbarom Vesel. Mnogi su ga kritkovali što je postao otac u 65. godini, ali njegov prijatelj Husein Hasanefendić Hus stao je na njegovu stranu.

 “Ako može Mik Džeger u 74. godini, zašto ne bi mogao Aki”, rekao je njegov prijatelj.

Inače, Akija su pratile priče da je bio u lošim odnosima sa sinom Kristijanom Rahimovskim, koji je takođe pevač.

"Nikada nisam bio u lošim odnosima sa sinom, nema tu priče, to su smislili zbog priče. Moj sin je sada završio album, kreće u promociju i savetovao sam mu da veruje u ono što radi. Želim mu svu sreću", rekao je jednom prilikom Aki.

Aleksandar Aki Rahimovski rođen je 5. juna 1955. u Nišu, ali se ubrzo sa porodicom preselio u Skoplje. Ljubav prema muzici nasledio je od oca koji je bio profesor, a sa sedam godina je krenuo u muzičku školu, odsek klavir i pevanje. U tinjedžerskom dobu bio je u mnogim bendovma,a od 1975. godine od osnivanja je bio član "Parnog valjka".

ATA / Antonio Ahel Aki Rahimovski preminuo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna