Aki Rahimovski preminuo je danas u 67. godini. Jutro je proveo s partnerkom Barbarom i ćerkom Antonijom, u blizini Novog Mesta gde mu je i pozlilo. Preminuo je u bolnici. Vest o njegovoj smrti rastužila je sve fanove legendarne grupe "Parni valjak", a neme od bola ostavila članove porodice preminulog pevača. Kristijan Rahimovski, Akijev sin, skrhan je vešću o preranom odlasku oca. Tužnu vest javila mu je Akijeva partnerka Barbara.

 Večernji list piše da se Aki sa sinom čuo veče pre smrti kada ga je zamolio da vodi račina o svom zdravlju.

"Vidiš da korona luduje, samo pazi na zdravlje, nemoj pušiti, čuvaj sebe i svoje",  kazao je Kristijanu veče prije nego je umro

Inače, Akija su pratile priče da je bio u lošim odnosima sa sinom Kristijanom Rahimovskim, koji je takođe pevač, ali on je to demantovao.

"Nikada nisam bio u lošim odnosima sa sinom, nema tu priče, to su smislili zbog priče. Moj sin je sada završio album, kreće u promociju i savetovao sam mu da veruje u ono što radi. Želim mu svu sreću", rekao je jednom prilikom Aki.

ATA / Antonio Ahel Aki Rahimovski preminuo

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna