Večita "Loto devojka" Suzana Mančić prepoznatljiva je po lepoti, osmehu i vedrom stavu. Kako kaže, iskustvo ju je naučilo da uvek postoji bolje sutra, a odrastanja u centru Beograda se seća sa setom.

"Bitne su godine, samo su neke dobre, a neke loše. Godine su me naučile da postoji bolje sutra. Rođena sam u Beogradu, do polaska u školu živela sam u zajedničkom stanu. To je bila zgrada "Borbe‘. Strpale su po 3-4 familije u salonski stan i svi živimo zajedno.  Niko se nije svađao, to je bilo komunističko vreme! Bio je red, rad i disciplina. Ljudi su dobijali stanove, i mi smo 63. godine dobili stan i useli se u njega. U tom stanu smo živeli od mog polaska u školu, preseli smo se u Profesorsku koloniju", rekla je voditeljka i dodala da je oduvek želela da ima starijeg brata.

"Imala sam lepo detinjstvo, ali mi je nedostajao stariji brat. I da imam starijeg brata, to sam oduvek želela, bila sam ubeđena da bi me on čuvao i pazio, i da bi mogla da se mirne duše zaljubljujem u njegove drugove", našalila se Suzana koja je prisetila i fakultetskih dana.

"Otišla sam u gimnaziju, jasno mi je bilo da prirodne nauke baš i ne ljubim, pa sam upisala društveni smer. Posle sam upisala Pravni fakultet. Nisam znala šta ću... Mnoge stvari su me interesovale, tako da sam kroz neku pravnu nauku sam shvatila da mogu da budem i sudija, i novinar, i novinar, i pevačica, ali i "Loto devojka". Sve sam uspela, a imam fakultetsku diplomu", rekla je u emisiji "Premijera - Vikend Specijal"  Suzana koja se dotakla i karijere "Loto devojke", po čemu je mnogi i danas pamte.

"Završila sam prvu godinu fakulteta lako, druga već teška, treća katastrofa! Nosila sam knjige u Australiju, u Ameriku, ali džaba, ne možeš i da učiš i da nešto vidiš, ali sam odlučila da završim fakultet. Zvali smo i tadašnje televizije ‘Beograd‘ da dođem, kažu ‘Dođi, imamo nešto za tebe!‘ ‘Na kraju odem, objašavali su oni meni šta je ‘Loto‘ , nisam ni znala šta je. Oni su mi rekli da samo treba da se nasmešim i pokažem broj, ali ja sam mislila da sam tada već popularna, da sam zvezda i htela sam nešto da pričam, međutim, nisu mogli da me ozvuče jer je bubanj bio previše bučan",  rekla je Mančićeva i dodala:

"Ali su to već od sledeće emsijie sredili, a moja prva emisija je prošla nemo. Mislila sam ko će to da gleda, ali to je bila prava senzacija. Bila sam smešno plaćena, jer je televizija plaćala u minuti, ali su me stalno zvali kad god se nešto izvlačilo, bila sam popularna. To je trajalo četiri godine, ali nije mi žao što sam otišla", zaključila je Suzana.

Izvor:Lepa&Srećna