Pevač Aleksandar Vuksanović juče je htino primljen u Urgantni centar gde je i zdržan na daljim ispitivanjima. Prvi uput koji je Lukas dobio za pregled je za gastroenterologa, ali se i dalje ne znaju detalji njegove dijagnoze.

S obzirom na to da je uvek imao otovreno saradnju sa medijima nije krio gde se nalazi i sam je potvrdio da ima zdravstvene probleme. 

“Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim... Sve je okej” kratko je izjavio Lukas za "Informer".

Mnogi su se zabrinuli za njegovo zdravstveno stanje znajući da pevač ne mari previše za redovne preglede, a s obzirom na to da je sada zdržan na bolničkom lečenju to je znak da je i sam svestan da nešto nije kako treba.

Njegova bivša supruga Sonja Vuksanović sa kojom ima ćerkicu Viktoriju među prvima je pozvala pevača.

“Sve što se dešava Aci i kroz ono što mi prolazimo su porodične stvari. On se trenutno dobro oseća. Čula sam se sa njim, naravno da smo razgovarali, ali ne smem da otkrivam detalje. Ono što je sigurno je da ima problema sa stomakom”, istakla je Sonja za "Blic".

Aca Lukas se prijavio i za domaće takmičenje koje delegira pesmu za “Evroviziju” i svi se nadaju da će se do februara oporaviti kako bi mogao da učestvuje.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna