Autobiografija Ace Lukasa pod naslovom "Ovo sam ja" uzburkala je srpsku javnost, a njeni delovi otrkivaju pozadinu mnogih dešavanja.

Obožavaoci znaju da je sa Sonjom Vuksanović dobio ćerku Viktoriju, ali i da je njenu Sofiju iz prvog braka prihvatio kao svoje dete. Takođe, pre ovog braka, dobio je sinove Andreja i Lazara, kao i ćerku Miljanu. 

U knjizi koju je upravo objavio, Aca navodi da mu je briga o porodici važna a staranje o njima - ako se njemu nešto desi - poverio bi svom kolegi, Acu Pejoviću. 

"On je to rekao i na samoj promociji knjige i hvala mu naravno na tom ukazanom poverenju. Aca je moj 100-godišnji prijatelj, brat i drug. Njegova deca su za mene kao i moja i ne samo njegova nego svih mojih prijatelja i kumova i oni to znaju - rekao je Aco Pejović, dodavši da je osoba kojoj bi on poverio porodicu je njegov kum Nebojša Mrvaljević.

Aca je čovek koji ima šta da kaže o svom životu, prošao je mnogo toga što će malo ko proći za pet života. Ovi što ga pljuju i govore da on nije vredan da to piše malo su se... Ne bih se složio s njima da Aca nije zaslužio da piše svoju biografiju, naprotiv - jeste. Još uvek mi nije dao knjigu pa ne mogu da pričam, ali znam da ima o čemu da piše - rekao je Pejović.

Aco Pejović
ATA / Antonio Ahel 

 Izvor: Lepa&Srećna