Čini se da je izreka da se ništa ne može sakriti zaista tačna, a posebno ako su u pitanju javne ličnosti. Ljubavni život Nede Ukraden obeležila je jedna velika ljubav s Milanom Bibilijom, s kojim ima ćerku Jelenu. Ipak, po svemu sudeći, volela je i medijskog mogula Sašu Popovića.

Oni su, navodno, bili u vezi dok nije bio oženjen, odnosno, dok je bio deo "Slatkog greha". O njihovoj romansi nikada nisu govorili, a Saša je danas u srećnom braku s pevačicom Suzanom Jovanović. Oni su se venčali 1988. godine, a kako kažu ključ njihovog trajanja je ljubav i obostrano poverenje.

"Mislim da sam ga osvojila čistom i iskrenom dušom, normalnom pojavom, tim osmehom na licu i vedrinom. On često kaže "Kad se probudiš i vidim da si raspoložena i nasmejana, ma meni danas ništa nije teško, kad vidim tu tvoju vedrinu, to je ono što me čini srećnim". Mislim da sam ga najviše time osvojila i dan danas to radim, dajem mu vetar u leđa i eneriju. Takođe, on često kaže ‘Kad sam potpuno istrošen, ja znam da kad zagrlim moju Suzanu da ću da se napunim lepom energijom i da imam snage da nastavim da radim'" ispričala je Suzana za "Blic" i otkrila kako im započinju dani.

"Ritual kog se pridržavamo i u čemu oboje uživamo je da mu donesem tostirane kifle i kafu u krevet. Tako nam počinje svaki dan. Zaslužio je on zbog svega da ima takav tretman", rekla je Suzana za "Svet" koja je nedavno ispričala da je supruga osvojila osmehom i vedrinom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna