Sonja Vuksanović veliki deo tinejdžerskih dana provela je u Nemačkoj, budući da joj porodica živi tamo. Upravo tamo je i srela svog prvog supruga Željka Šašića, kada je imao nastup. On je tada bio velika zvezda i Sonji se veoma dopao. Za njega se udala kada je imala samo 18 godina. Bili su u braku punu deceniju, a zajedno imaju ćerku Sofiju. Pevač nije skrivao da mu je razvod teško pao.

“Bez obzira što imam razvod iza sebe doživeo sam lepe stvari u tom braku, kao i u vezama, i dalje volim i te osobe i razumem ih gde su one sa mnom imale problem. Bez obzira da l’ su one razumele gde je obrnuto to bilo. Sad smo se dovoljno udaljili da možemo to jasno da vidimo. Nije dovoljno da se ljudi ludo zavole, iako je temelj svega ljubav. To nije dovoljo ni kad dobiju decu, već je poenta da se kroz taj brak ostvare onakvi kakavi jesu još od početka. Najteže mi je bilo da dođem kući na vreme, nosio sam sat ali nikad nisam znao koliko ima sati, a sad je obrnuto“,  priznao je pevač nedavno u emisiji kod Goce Tržan kada je istakao da je jedan od razloga za razvod bio taj što mu Sonja navodno nije davala dovoljno slobode, ali i što nije bio zreo za brak.

“Tad sam imao višak energije i možda nisam bio dovoljno prisutan. Dosta sam bio van kuće i onda se vraćamo na pitanje da li sam bio spreman za brak uopšte. Ne volim to pitanje kad ćeš da dođeš, nisam voleo tu netoleranciju za moju slobodu. Tad jesam bio jako popularan, ali znam da nisam davao povoda za ljubomoru, iako je moj posao bio otežavajuća okolnost. Nisam znao kako da objasnim da nema razloga za tu vrstu bojazni. Nikad nisam ni hteo da mi brak bude tamanica, ali smo bili mladi sa viškom energije i ludim temperamentom i niko nije hteo da spusti loptu“, bio je iskren Željko. 

U danima njihove velike ljubavi Željko je snimio pesmu "Ona je priča života moga", koju je, prema pisanju medija, posvetio upravo Sonji, koja je bila i zvezda tog spota.

 Evo kako je tada izgledala.

sonja vuksanovic nekad
dailymotion.com/prinscreen 

 Sonja se 2010. godine udala za pevača Acu Lukasa sa kojim ima ćerku Viktoriju. Par se razveo 2017. godine.

 Izvor: Lepa&Srećna