Aca Lukas je primljen u Urgentni centar, prenose beogradski mediji. Još uvek nije poznato kakve tačno tegobe pevač ima.

"Istina je da je Aca Lukas završio u bolnici. Samo ću vam reći da se preforsirao, jer je prethodnih dana i nedelja puno radio", rekao je njegov menadžer Saša Mirković za Kurir. Prema njegovim rečima, pevač je primio vitaminske infuzije.

Lukas će ostati u bolnici kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju njegovog zdravlja. Prvi uput koji je dobio za pregled je za gastroenterologa, ali se i dalje ne znaju detalji njegove dijagnoze. U kratkoj izjavi za medije, rekao je samo da će ga zadržati par dana u bolnici.

Inače, on je i u novembru 2020. godine imao problema sa zdravljem. Tada je imao napade gušenja, visoku temperaturu i osećaj da nema dovoljno vazduha. Kolege i prijatelji su ga terali da ide na ispitivanja, a on je tada, navodno, doktorki hitne pomoći rekao: "Neću u bolnicu, pa nek crknem."

Podsećanja radi, u svojoj knjizi koju je nedavno objavio, Aca je naveo i da mu je briga o porodici veoma važna a staranje o njima - ako se njemu nešto desi - poverio bi svom kolegi, Acu Pejoviću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna