Vrele letnje dane svakako je dodatno zagrejala autobiografija Ace Lukasa u kojoj je izneo intimne detalje iz svog privatnog života za koje javnost do sada nije znala. Tako je govorio o vezi sa Ksenijom Pajčin, o tome kako funkcioniše muzičko takmičenje "Zvezde Granda"...

Najveći deo knjige posvetio je bivšoj supruzi Sonji, koja je navodno njega optuživala da je neveran, a zapravo je, prema njegovim rečima, ona njega prevarila sa srpskim košarkašem, koji je po opisu, asocirao na Marka Jarića.

Na promociju knjige bivšeg supruga Sonja nije želel da dođe, a za to vreme uživala je u provodu na moru. Sada se vratila u Beograd i organizovala ludi provod.

Instagram / sf__fashion__style Čini se da je priče bivšeg supruga ne dotiču previše

 Sada se Sonja vratila u Beograd i organizovala ludi provod. Acina bivša supruga je prvo pokazala kakvu  preplanulu boju je zaradila na moru, a onda se i upitula u lud provod sa prijateljicama,a podelila je i simolične stihove iz pesme Ane Nikolić.

"I nikog da se ne bojimo mili, o mili

Ma, sad mi je svejedno"

Onda su pokazale kako se ludo zabavljaju dok krstare gradom automobilom, i po ovome sudeći Sonju Acine priče nisu previše dotakle.

 Izvor: Lepa&Srećna