Aleksandra Jeftanović vodila je kultnu emisiju "City", koja se bavila akutelnim temama i pozatim ličnostima. Koleginice su joj bile Biljana Obradović i Marija Tarlać, a "City" je preteča brojnih sličnih TV formata. Aleksandra se i danas bavi voditeljskim poslom, majka je dvoje dece i uživa u braku s Aleksandrom Švrakom.

Prebirajući po starim fotografijama, crnoskosa voditeljka je pronašla one koje su nastale na "Oskaru popularnosti", upravo s Biljanom, Marijom i Ivanom Baltić, ali i one iz sredjnje škole, a mnogi su komentarisali voditeljkin izgled. Naime, Aleksandra se ni najmanje nije promenila kroz godine. Uspela je da očuva svoju lepotu i izgleda gotovo isto kao i srednoj školi.

"Žal za mladost! Kad vidite stare fotke znajte da nešto ili raspremam ili tražim.

1. Sava Centar, Oskar popularnosti, vreme dešavanja prošli vek. Boško je negde gde je zabavnije, nas su delegirali da izađemo te godine. City devojke: Tarlać Marija, Biljana Obradović i Ivana Baltić.
2. Na ovoj slici vidimo da je Dragan Bjelogrlic primao nagradu pre nas, pa sam je dodala jer smo svi mladi i lepi.
3. Biljana i ja na slikanju za naslovnu "Ilustrovane politike" na koju nas nikad nisu stavili, ali imamo bar super slike. Imam ih 100% jer ih je Biljana izradila, uvek je bila najodgovornija
4. Goran Bregovic i ja i Boško Jakovljević sa leđa u emisiji "Sav taj Pink". Tada su nam pored Gorana gostovali svi pevači "Bjelog Dugmeta". Mislim da im je to jedino zajednicko tv gostovanje
5. Milan Miličić i ja u Tivtu 1997. Milan se setio godine, ja se sećam da provod pre i posle bio super
6. Jelena Stojić i ja. Šabac, Veliki park, četvrti srednje. Tada sam se ložila da ličim na jednu od dve plesačice iz spota "Cream-Prince"

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna