Maša Terzić je odabrala veoma diskretan način da javnosti saopšti da se verila - objavila je sliku na Instagramu, na kojoj se vidi njeno novo prstenje na levoj ruci.

Da, nije reč o jednom prstenu i upravo to je mnoge iznenadilo - lepa ćerka fudbalskog menadžera Zvezdana Terzića nosi već i burmu, a svadba se tek sprema.

Izgleda da Maša ne želi da robuje tradiciji, a ni modernim običajima već je izabrala neki drugačiji put. Za razliku od savremenih devojaka koje sve svoje ljubavne podvige objavljuju na društvenim mrežama, ona  verenika krije od javnosti. Takođe, već neko vreme odlično zarađuje, iako ima tek 26 godina, pa se čak priča da će momak i ona sami finansirati svoju svadbu.

Pitanje je da li će u tome i uspeti, delom zato što će tata sigurno želeti da u svemu učestvuje, a i zbog činjenice da Maša ima vrlo "skup" ukus. Kako voli da se obuče, pogledajte i u našoj galeriji slika.

Instagram / mashaterzic Maša Terzić voli ekskluzivne modne kombinacije!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna