Voditeljka Aleksandra Jeftanović od 2016. godine je u braku sa Aleksandrom Švrakom, a u ljubavi su više od devet godina. Iako imaju srećan i lep život privatnost ne žele da dele, a voditeljka je nedavno napravila izuzetak pa je objavila dve fotografije sa suprugom - jednu aktuelnu fotografiju i jednu staru devet godina, kada su se još uvek zabavljali. 

 Mnogi su primetili da je Aleksandar zgodan i muževan, te i da su savršen par- kao stvoreni jedno za drugo. Iako su ove retke fotografije iz privatnog života obradovale mnoge koji Aleksandru prate na Instagramu, suprug joj je zamerio što ih je objavila.

Aleksandra Jeftanović o suprugu
Instagram/Aleksandra Jeftanović 

"Moj suprug ne voli da se javno ekponira. Nas dvoje smo se našli, on poštuje sve moje izbore, ali mu ne prija medijska pažnja. Stidljiv je čovek i ja poštujem taj izbor", rekla je voditeljka za "Alo!" i dotakla se fotografija koje je objavila.

"Pre neki dan sam objavila jednu fotografiju na svm profilu na Instagramu i to je osvanula na svim portalima, a tada me je zamolio da to više ne radim", rekla je Aleksandra.

 Izvor: Lepa&Srećna