Pevačica Goca Lazarević više od dve decenije razvedena je od kompozitora Milutina Popovića Zahara, ali o bivšem mužu ima samo najlepše reči. U braku su dobili dvoje dece, a on je jedini muškarac kome se zavetovala na večnu ljubav. Ipak, pevačicica je imala sreću da voli još jednom.

"Imala sam dve ljubavi, s jednim sam se rastala, a drugi je prerano otišao. Moja najveća ljubav - Branimir Vukićević - neprežaljena je ljubav. Umro je 2010. Nikada ga neću ni prežaliti. Za njim sam mnogo plakala, ali baš mnogo, godinama sam plakala. Znaš li kako sam prestala, naravno da ne znaš... Ljudi su počeli da mi govore da treba da me bude sramota, da sam imala dve velike ljubavi, a da mnoge žene ni za dva života ne mogu da dožive nijednu ljubav koja je slična kao jedna od tih mojih... Uvek sam se pitala da li mi je to nagrada ili kazna. Znam da je nagrada, ali ja to doživljavam kao kaznu", ispričala je Goca za "Kurir" koja ne može da preboli smrt bivšeg partnera.

"Meni su se obe moje ljubavi samo dogodile, nikada nisam trčala da nađem ljubav, to mi se dogodilo. Mogu da kažem da sam optimista i da verujem da ta ljubav nikada neće prestati, ali ni da bol nikada neće prestati ili se smanjiti. Mi samo naučimo da živimo s tim, bol boli, a mi je samo smestimo negde. Mi je samo sklonimo, jer život koji dolazi samo je gura negde dublje u nas i mi jednostavno tako nastavljamo da živimo. Znam da, kad bih je pustila da se vrati, ona bi doletela kao ptica", kaže pevačica i otkriva koliko je Branko uticao na njen život.

"Vidiš, ja sam Branka noćas ponovo sanjala, on je uvek tu negde. Ja njega još uvek sanjam, on me je naučio mnogim stvarima. Ja sam jako tvrdoglava, a pored njega sam shvatila da samo kada nekoga mnogo voliš, spreman si da od njega, ali i sa njim učiš. Ja sam mnogo naučila od svoje prve ljubavi, ali i od druge...Mene je Branko naučio da posmatram stvari iz drugih uglova, da ova slika, na primer, ne izgleda isto kada je gledaš iz drugog ugla. On je bio istrajan u tome da me nauči da svako ima svoju stranu priče i da nas pet sada sedimo ovde i gledamo isti događaj koji ćemo doživeti na pet različitih načina. Istina nije samo moja, ali ni samo tvoja. Istina nije ničija, nego između", iskrena je Goca.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna