Zorja Pajić je "na prepad" osvojila ne samo muzičku scenu Srbije i regiona, već i sve žene koje uživaju u prirodnom izgledu i interesuju se za negu kože i kose. Mnoge obožavateljke se dive upravo njenoj gustoj "grivi" pa smo je zato prvo upitali čime pere kosu i kako uspeva da je održi tako zdravom.

"Kosu nikad ne peglam, ne feniram i uvek se trudim da je prirodno sušim", otkrila nam je mlada pevačica. "Samo u slučaju da imam neko snimanje ili slikanje kosu tretiram fenom ili peglom. Ne stavljam tako često maske za kosu, ali koristim bebi šampon", kaže Zorja. Kaže da upotrebljava blage, prirodne šampone a ima i jedan poseban trik koji treba da usvoje sve dame koje vezuju kosu.

"Ja uvek menjam mesto na kojem je vezujem. Takođe, često kosu skupim, pa je onda opet spustim, jer nije dobro da uvek bude vezana na istom mestu", kaže pevačica. O koži, kako kaže, vodi računa tek odnedavno.

"Međutim, smatram  da bi svi već sa ulaskom u pubertet trebalo da povedemo računa o svojoj koži. Treba  da poznajemo svoju kožu i da znamo kako se u kom delu meseca ponaša i prema tome da prilagodimo negu", objašnjava Zorja. "Zato ja, na primer, kada mi je masnija koža koristim manje masne proizvode i obrnuto. Uvek gledam da čistim lice uveče detaljno, ujutru samo vodom da bismo zadržali zaštitni sloj koji imamo prirodno na licu, jer ako to uklonimo dolazi do problema."

zorja pajic zvezde granda
Youtube / Zvezde Granda 

Naravno da nas je zanimalo šta mlada zvezda uvek nosi u svojoj kozmetičkoj torbici. "Obično nosim serum sa vitaminom C, hidrantnu kremu na vodenoj bazi, aktivni kiseonik, micelarnu vodu i tupfere", odala nam je tajnu. "Uz to, obavezni su i maskara i olovka za obrve, kao i gel za umivanje. Recept za negu je čisto lice, kvalitetna šminka, zdrava ishrana kao najbitnija i redovan san. Nerealne su to stvari, ali treba da se trudimo."

Da li je Zorji problem da se javno pojavi bez šminke? "Nikakav problem! Više pažnje treba da posvetimo prirodnoj lepoti i prirodnoj koži, a uz tu prirodnu kožu uvek idu i nepravilnosti za koje mislim da treba malo da `unormalimo` kao pojavu, jer filteri na Instagramu nisu realnost", izričita je pevačica. 

Šta bi poručila devojkama koje gledaju ta savršena Instagram lica i žele da se i same tako "doteraju"?

"To je možda najteži posao, ja sam o tome počela da razmišljam misleći o svom budućem roditeljstvu koje planiram. I ja sam dugo imala problem, mislila da sa mnom nešto nije u redu. Znate, deca umeju da budu surova, ne znaju šta pričaju i to povredi nekoga. A onda sam radila na sebi iznutra i počela da spolja sebe vidim lepu.

Nikada ne bih želela ništa da promenim na sebi zato što sam se tako rodila - to lice i to telo je prošlo sve što je prošlo. Maskiranjam, pod znacima navoda, nećemo ništa promeniti. Ja se kroz svoje pojavljivanje u javnosti, u to spada i moja muzika i moji vlogovi, intervjui, trudim da negujem tu prirodnost i da to postavim kao primer mladima. Nadam se da će to uticati na njih kako treba", veruje Zorja. 

Da li se garderoba koju nosi privatno razlikuje od one u kojoj je viđamo na sceni?

"Ne razlikuje se mnogo jer ja volim da pratim modu i ne samo da pratim nego volim da nosim nešto što je neobično, nešto što bi opisalo moj karakter ili to kako se trenutno osećam. Smatram da odelo ne čini čoveka, ali kada čovek zna da iznese odelo onda je to pun pogodak", kaže ona.

Zorja Pajić ima 25 godina, a njeni stavovi deluju izuzetno ozbiljno. Sa kim se savetuje, kome veruje kad treba da napravi neki modni izbor?

"Ja odlučujem! Savetujem se sa svojim frizerom, suprugom, sa prijateljima, ali uglavnom ideja potiče od mene i uvek bude onako kako ja odlučim, jer sam ta koja to treba da nosi, iznese i da u tome deluje samouvereno. Samouverenost odlučuje", tvrdi zvezda Granda.

Budući da je njen suprug istovremeno i njen menadžer, da li je to uticalo na njihov brak?

"Ništa nije nikada uticalo na naš brak! On je sto posto uključen u sve što radim, u sve moje odluke, a kako je uticalo na naš brak? Najbolje moguće! Naučili smo jedno o drugom puno i ojačali smo, ako je to ikako moguće više za svoju vezu i nema ništa negativno, sve smo prošli zajedno i samo smo jači", zaključuje Zorja. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna