"Znala sam da je gotovo, ali sam ipak pokušala da ga reanimiram!" Ovim rečima je Natalija Mitić opisala trenutak kada je ugledala oca Bogoljuba kako nepomično leži u krevetu.

Smrt popularnog glumca i velikog zabavljača Bogoljuba Mitića Đoše bila je bolna tragedija za porodicu koja još više tuguje za njim na današnji dan, kad bi se inače proslavljao njegov rođendan. Da podsetimo, Đoša je imao samo 50 godina kad je preminuo a, kako je navedeno, smrt je nastupila kao posledica srčanog udara.

Natalija je, kako su pisali  mediji, dodatno krivila sebe što je spavala u trenutku kad joj je otac umirao. Međutim, on je već neko vreme bio bolestan od prehlade i uprkos svim nagovorima, odbijao da se javi lekarima. "Vrištala sam, komšije su me čule i došle u pomoć", ispričala je Natalija za medije. "Ipak, čim je došla hitna, mogli su da konstatuju smrt", rekla je tada nesrećna ćerka. Pored nje, Đoša za sobom ostavio i suprugu Jelenu i ćerku Olgu. 

Publika ga je najviše volela zbog  uloge Đoše u seriji "Porodično blago", po kojoj je i dobio nadimak. Glumio je i u serijama "Seljaci", "Agencija za SIS", "Tajna porodičnog blaga" kao  i u mnogim zabavnim programima.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna