Najpopularniji indijski glumac Sidart Šukla iznenada je preminuo u 40. godini života.

Našoj publici Šukla je poznat po ulozi inspektora Šiva u izuzetno gledanoj TV seriji "Mala nevesta", a vest o njegovoj smrti prenose svi portali posvećeni temama iz šoubiznisa. Širi se i neverica da je zgodni glumac, kojeg su obožavale stotine hiljada tinejdžerki  tako nenadano preminuo. O njegovoj popularnosti svedoči i činjenica da je bio najtraženiji indijski glumac na Gugl.

Njegov tim je izdao saopštenje zatraživši da se porodici obezbedi privatnost tokom perioda ispunjenog tugom zbog tragičnog događaja. "Svi ste već čuli šokantne vesti i svi smo u šoku baš kao i vi. A svi vi znate da je i Sidarta štitio svoju privatnost, pa vas molimo da to poštujete", naglašava se u saopštenju. 

Policija u Mumbaju još nije navela uzrok smrti, ali ima indicija da je glumac dobio snažan srčani udar. Šok je još veći jer je njegova prijateljica i partnerka iz indijske sapunice "Mala nevesta", Pratiša Banerdži, takođe preminula. Ona je tragično stradala u 24. godini, u aprilu 2016. godine, a policija je potvrdila da je bila reč o samoubistvu.

Izvor: Lepa&Srećna