Nakon što je Novogodišnje i božićne praznike provela u Beogradu, ali i proslavila rođendan sestričine Zoje, glumica Dragana Mićalović otputovala je na zasluženi odmor na Zanzibar.

Prošla godina bila joj je poslovno izuzetno naporna, jer je pored brojnih snimanja, predstava "Ana Karenjina" donela brojne izazove. Baš za nju je dobila prvu pozorišnu nagradu "Brk Zorana Radmilovića". Prošle godine upisala je i fakultet, ali noviteta na privatnom planu izgleda da nije bilo.

"Na tom polju nemam ni po čemu da je pamtim, jer privatan život praktično nisam ni imala (smeh). Nigde nisam otišla na odmor punih godinu dana i sada ću tokom ovih praznika konačno ugrabiti desetak dana samo za sebe. Odlazim na jednu dalju destinaciju izvan Srbije, ali neka detalji o tome ostanu tajna", rekla je za Story pre nego što je otputovala, ali se predomislila pa je ipak pratiocima na društvenim mrežama otkrila svoju lokaciju.

Dragana Mićalović na Zanzibaru
Screenshot / Instagram / hipokampelefentokamela 

Pročitajte još šta je Dragana rekla u intervjuu za Lepu & srećnu o zdravlju, glumi, ljubavi...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna