Takozvanom teroru mladosti izloženi su svi, a najviše žene. Ako se bave poslom koji zahteva medijsko eksponiranje, situacije je teža jer je njihov izgled pod budnim okom javnosti. Zato se mnogi podvrgavaju estetskim operacijama kako bi sakrili tragove vremena koje neumoljivo prolazi. Koliko je teško pevačicama da zadrže svoje mesto na sceni onda kada više nisu u prvoj mladosti, govorila je Jelena Lalović, poznatija kao Jellena.

"Ovde čim napuniš 40 godina ti si već u penziji što se tiče žena, tako da na estradi postoji jedna velika borba, jer dolaze mlađe pevačice što je i normalno i ono što je najvažnije jako lepo pevaju, lepo izgledaju, ali bez onih ‘old school‘ se ipak ne može, evo ja sad radim neke 18. rođendane i proslave, budu tu dve tri nove, ja to novo što izađe skinem, ali se obavezno završi na ovim old school pesmama",  rekla je Jelena za "Grand online" i dodala da je situacija ista svuda.

"Tako je u Americi, Holivudu, tako je svuda, to je nemilosrdno i mi moramo da se borimo... Ipak imaš i holivudske zvezde i oni se bore i idu na plastične operacije. Mi nismo neko tržište za plastične operacije, jer mnogo uložiš, a ne može puno da ti se vrati, ali ko želi može malo da se zategne. Dok dobro izgledaš radićeš, posle toga te neće niko zvati", kaže Jelena koja ističe da nekim pevačicama godine ne mogu ništa.

"Moraš da imaš mega hitove kao Lepa Lukić i da budeš pevačica iz naroda. Možda bismo Nedu mogli da uporedimo sa Tinom Tarner, a Lepa je jedninstvena, ona je žena iz naroda i ima još takvih koleginica koje će trajati dok god budu žive", kaže Jelena.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna