Prava praznična euforija, koja je ispraćena uz najbolju muziku, kreativne readionice, ukusna jela, pića i nezaboravan provod za sve uzraste, upriličena je na Topličinom vencu. " Starogradska zima" i narednih dana nastavlja da građanima pruža najbolji provod.

Od srede, 12. januara u Muzeju primenjenih umetnosti mališani će mogu da iskoriste svoju kreativnost i učestvuju u crtačkoj radionici od 17 časova, dok je od 18 sati na programu muzička radionica “Zvečkalica”. Mislili smo i na one starije kreativce, te tako od 19 sati svi koji žele mogu da budu deo Sensa radionice pod nazivom “Napravi svoj idealan novogodišnji parfem”.

Četvrtak, 13. januar ispunjen je sjajnim sadržajem za sve generacije. Od 15 časova sledi zagrevanje uz muziku, a od 17 sati klinci i klinceze imaće priliku da se druže s Deda Mrazom. Mališani će moći da budu i deo raznik kreativnih akativnosti, dok će od 19 sati najmlađi posetioci Starogradske zime imati priliku da pevaju dečije pesmice s Tijanom Dapčević i horom “Čarolija”, koji će prirediti sjajan koncert u Parku vojvode Vuka. Posle dečijeg koncerta i hitova domaćeg DJ Tica sledi koncert za pamćenje uz pop pevačicu Mariju Mikić. Od 22 sata Marija Mikić će na Starogradskoj zimi prirediti građanima vrhunski ugođaj, što je razlog više da dođete u Park vojvode Vuka i uz najlepše pesme i sjajno raspoloženje dočekate srpsku Novu godinu.

Marija Mikić, jedna od naših najtalentovanijih i najpopularnijih mladih pevačica, poznata je kao neko ko pravi sjajnu atmosferu na nastupima, a u četvrtak publika će imati priliku da uživa u hitovima kao što su “Rano,” Jul”, “Knez Mihailova” i mnogim drugim…

Kao i obično na Starogradskoj zimi, petak je uvertira za sjajan vikend, gde ćete moći da se zagrejete u Naxi hitove, a vikend na Starogradskoj zimi bogat je sadržajem za sve ukuse i sve generacije, kada je na programu kvalitetna muzika, druženje s Diznijevim junacima, predstave i kreativne radionice.

Gastro specijalitete i omiljene napitke na Starogradskoj zimi ne smete zaobići. Zimski šank i Gastro kućice u svojoj ponudi imaju vrhunska pića i jela iz najboljih beogradskih restorana, a rade svakog radnog dana od 15 do 22h, i vikendom od 11 do 23h.

Svakog dana očekuju vas mnogobrojne aktivnosti i dešavanja zbog kojih ćete ove zime stvoriti najlepše uspomene. Crtanje, izrada novogodišnjih ukrasa i radionica eteričnih parfema su samo neki tipovi radionica koji će se održavati u Muzeju primenjenih umetnosti, a koje vas čekaju u nekom od narednih dana. Starogradska zima u Parku vojvode Vuka trajaće do 23. januara.

Program "Starogradska zima" organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, a medijski partneri su Mondo i Adria Media magazini.

Partneri projekta Starogradska zima su Coca - Cola, Heineken, Telekom Srbija, Huawei, Skijališta Srbija, Mondelez i Frikom.

Sve novosti na dnevnom nivou možete pratiti na Instagram stranici Starogradska zima.

Promo Starogradska zima